Добре дошли в

Естетичен център КООП Флорал

собственост на Централен кооперативен съюз. Новооткритият център се намира в сърцето на град София. Той е  вдъхновение от цветовете и уханието на Българската роза, която е символ на красота, свежест и младост.

Нашата цел

Нашата цел е постигане на привлекателна визия чрез достъпни и качествени, козметични и реконструктивни процедури.

Какво предлагаме?

В Естетичен център КООП Флорал предлагаме цялостна грижа за лице и тяло. Мисия ни е да преобразим красотата в блясък и очарование, защото когато изглеждаме добре, се чувстваме по-добре!

Фокусираме се върху вашите нужди и очаквания. Изготвяме заедно най-подходящите грижи и терапии за подмладяване и подобряване на външния вид чрез доказани и модерни технологии. В допълнение към услугите предлагаме изготвяне на индивидуален хранителен режим от диетолог с цел максимална ефективност и бързо постигане на желаните от вас резултати.

Опитен екип

Нашият екип от опитни терапевти предоставя персонализирана грижа за вашия външен вид, без компромис в качеството!

Запознайте се с нашия екип

Цветелина Мадова
КООП Естетик - Екип - Цветелина Мадова
Управител

Цветелина Мадова

Длъжност:

Управител

Образование:

Висше към Факултет по обществено здраве проф. д-р Цекомир Воденичаров дмн.- Медицински Университет София със специалност Обществено здраве и здравен мениджмънт.

Квалификация:

Завършени курсове със сертификати за мануални и апаратни козметични процедури

Професионален опит:

20 години опит в сферата на козметиката, СПА и естетичната медицина.

Мото:

Обичам професията и се мотивирам от щастливите и доволни клиенти, с които сме постигнали забележителни резултати за подобряване на външния вид.
Десислава Маринова
Длъжност:

Терапевт

Квалификация:

Завършени курсове със сертификати за мануални и апаратни козметични процедури

Професионален опит:

13 години опит в сферата на козметиката и естетичната медицина.

Мото:

Любовта към професията и общуването с клиентите ми носят истинско  удовлетворение и радост
КООП Естетик - Екип - Десислава Маринова
Терапевт

Десислава Маринова

"Просто невероятно! Получих перфектно обслужване в студиото "КООП Флорал". Моят персонализиран план за подмладяване беше точно това, от което се нуждаех. Екипът беше внимателен и професионален, а резултатите превишиха очакванията ми. Препоръчвам горещо на всички, които търсят качествени козметични услуги."

Анна Петрова

"Не мога да изразя колко съм благодарна на "КООП Флорал" за прекрасното преживяване. От самото начало бях впечатлена от техниките и технологиите, които използват. Лазерната епилация беше бърза и безболезнена, а неоперативният радиочестотен лифтинг даде видими резултати на кожата ми. Ще се върна отново и горещо препоръчвам тяхната експертност и професионализъм."

Мария Церова

"Истински рай на красотата! Това е мястото, където намерих най-новите козметични процедури и внимателно отношение към клиентите. Процедурите бяха изключителни - ефективни и релаксиращи. Екипът беше супер професионален и отзивчив. Нямам търпение да посетя отново студиото "КООП Флорал".

Елеонора Манчева

"Забравете за другите салони за красота - "КООП Флорал" е истинска перла. Получих несравнимо отношение и изключителни резултати от процедурите. Неоперативният радиочестотен лифтинг и високоинтензивният фокусиран ултразвук бяха просто чудесни. Препоръчвам горещо на всички, които търсят лукс и качество."

Михаела Милева