Днешните критерии за красота са многобройни и за това можем да сме спокойни, че живеем във времена, в които на различието не се гледа като на порок. Красотата е индивидуално съчетание от пропорции, хармония и баланс, които ни карат да се чувстваме превъзходно.

За съжаление, с напредването на възрастта, както и под влиянието на различни външни фактори страдаме от здравословни проблеми, които водят до дисбаланс и рефлектират пряко върху външния вид и самочувствието ни. За подобряване на здравето са необходими балансирано хранене, физическа активност, чист въздух и спокойствие, а финалните щрихи към подобрената визия са ефикасни, естетични процедури.

С фокус върху промяната на външния вид, естетичният сектор бележи бърз темп на развитие. Проучванията и тенденциите показват, че бъдещето на индустрията са апаратните методи, с които се извършват нехирургични процедури за борба с отпусната кожа, фини линии и бръчки, нежелано окосмяване, целулит, слаба мускулатура и др. Наблюдава се многократно увеличение на интереса към нови, безопасни технологии за контуриране на лице и тяло, даващи сравнително бърз и дълготраен резултат.

В естетичен център КООП Флорал избрахме едни от най-ефикасните, сертифицирани и безопасни технологии за моделиране на лице и тяло, с които ще подобрите вашия външен вид и самочувствие.

Предлагаме неоперативен лифтинг за лице и тяло с 2 технологии:

  • RF - мултиполярна радиочестота
  • HI-FU 7D - макро и микро фокусиран ултразвук (MMFU) с висока интензивност

Против нежеланото окосмяване предлагаме лазерната епилация с последно поколение сертифицирана апаратура, която съчетава в себе си предимствата на диодна 808 – 810nm, александритна 755nm и YAG 1064nm технологии в лазерните системи.

За извайване на тялото, топене на мазнини и стимулиране на мускулите препоръчваме EMS – Body Sculpting.

Обучените ни специалисти гарантират безопасност и прецизност.

Всяка кожа, всяка възраст може да намери своето решение за по-добър и младежки вид!

Запишете час за безплатна консултация чрез бутона по-долу.

Хареса процедурата?

Побързай и запази час!

Свободните ни часове свършват бързо!