Untitled-4 copy

Добре дошли в

КООП Флорал 

Добре дошли е Естетичен център КООП Флорал, собственост на Централен кооперативен съюз. Новооткритият център се намира в сърцето на град София. Той е вдъхновение от цветовете и уханието на Българската роза, която е символ на красота, свежест и младост.

coopaesthetic-studio-interior
coopaesthetic-studio-interior-2
face1

Запазете час

Онлайн

Ние в Естетичен център "КООП Флорал" ценим вашето време и комфорт. Предлагаме удобна възможност за записване на час онлайн. Само с няколко клика можете да запишете желаната от вас козметична процедура и да се насладите на нашите услуги.

coopaesthetic-personalno-otnoshenie

Персонално

Отношение

В Естетичен център "КООП Флорал" знаем, че всеки човек е уникален и има индивидуални нужди за подобряване на външния вид. Доверете се на нашите специалисти, които ще изготвят за вас персонализирани планове и най-добрите комбинации от процедури.

coopaesthetic-specialni-oferti

Специални

Оферти

Разгледайте специалните ни промо оферти и открийте перфектната комбинация от козметични процедури в Естетичен център "КООП Флорал". Възползвайте се от нашите специални комбинирани пакети и промоции и засияйте външно и вътрешно.

Актуални

Цени и процедури

ПРОМОЦИИОНАЛНИ ЦЕНИ

ЦЕНИ
Hydro Beauty skin sistem 9 в 1 - аква пилинг - иновативна терапия за дълбоко почиствне на лице, шия и деколте.
EMS МУСКУЛНА СТИМУЛАЦИЯ - високо интензивна електромагнитна енергия директно стимулираща мускулите на тялото като предизвиква мускулни контракции
HI FU 7D - Иновативна технология за неопертивен лифтинг за лице, шия и тяло, която работи на различни дълбочини вкл. SMAS слой, използвайки макро и микро фокусиран утразвук.
МЕДИК8 - МАНУАЛНИ ТЕРАПИИ
SOPRANO SPT - ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ - Дълготрайно и ефикасно премахване на нежеланото окосмяване
RF -ЛИФТИНГ - радиочестотен лифтинг - заглажда, стяга, моделира, намалява брьчки и целулит. Процедура за лице и тяло.

Какво казват

Клиентите за нас

Вдъхновени от персоналното отношение в "КООП Флорал" и отличните резултати, клиентите ни се връщат отново и отново.

coopaesthetic-dovolni-klienti

"Забравете за другите салони за красота - "КООП Флорал" е истинска перла. Получих несравнимо отношение и изключителни резултати от процедурите. Неоперативният радиочестотен лифтинг и високоинтензивният фокусиран ултразвук бяха просто чудесни. Препоръчвам горещо на всички, които търсят лукс и качество."

Михаела Милева

"Истински рай на красотата! Това е мястото, където намерих най-новите козметични процедури и внимателно отношение към клиентите. Процедурите бяха изключителни - ефективни и релаксиращи. Екипът беше супер професионален и отзивчив. Нямам търпение да посетя отново студиото "КООП Флорал".

Елеонора Манчева

"Не мога да изразя колко съм благодарна на "КООП Флорал" за прекрасното преживяване. От самото начало бях впечатлена от техниките и технологиите, които използват. Лазерната епилация беше бърза и безболезнена, а неоперативният радиочестотен лифтинг даде видими резултати на кожата ми. Ще се върна отново и горещо препоръчвам тяхната експертност и професионализъм."

Мария Церова

"Просто невероятно! Получих перфектно обслужване в студиото "КООП Флорал". Моят персонализиран план за подмладяване беше точно това, от което се нуждаех. Екипът беше внимателен и професионален, а резултатите превишиха очакванията ми. Препоръчвам горещо на всички, които търсят качествени козметични услуги."

Анна Петрова

Специални

Процедури

Иновативни, ефективни и персонализирани козметични процедури с гарантиран резултат.

Лазерна епилация

Дълготраен ефект, високо самочувствие и гладка кожа.

Апаратни процедури за лице

Разнообразие от апаратни процедури за видими резултати.

Апаратни процедури за тяло

Сияйна кожа и стегнати мускули. Вече не са мираж.

Мануални
терапии

Широка гама от мануални процедури за видим ефект.

Полезни статии в нашия

Блог

Всички знаем, че водата играе водеща роля за функционирането на всяка една система в човешкото...
От векове насам, розата е най-разпознаваемият български символ. Българското розово масло е ненадминато по качество...
Днешните критерии за красота са многобройни и за това можем да сме спокойни, че живеем...

-%

Не пропускайте възможността да се възползвате от нашите специални цени и предложения. Разгледайте секцията с оферти и се насладете на невероятния ефект на нашите процедури, докато спестявате пари.